Bemutatkozás

Cégünk az EURO-LINE.COM Kft. mint logisztikai szolgáltató, Budapest mellett a Törökbálinti DEPO Raktárvárosban végzi szolgáltatásait, mely az M1/M7 kivezető szakasz és az M0 körgyűrű által határolt területen található. Könnyen megközelíthető akár teher akár személygépkocsival, már az autópályán elhelyezett táblákon is külön fel van tüntetve megközelíthetősége. A DEPO területén a MÁV ipari fővonalához csatlakozó iparvágány is található, mellyel teljes Európa vasútvonal hálózata elérhető.

A törökbálinti DEPO Logisztikai Központ az ország elsőként megnyílt (1973) és azóta is az egyik meghatározó szerepet betöltő raktárvárosa. Budapest vonzáskörzetének nyugati kapuja így raktározási, disztribúciós, szállítmányozási feladatok ellátásához kiváló. A DEPO területe mérete 550.000 négyzetméter, melyen közel 166.000 négyzetméternyi raktár és iroda található, ezzel Magyarország legnagyobb raktárterületét képezi és a legismertebb cégeknek biztosít helyet.

A DEPO területén többek között postahivatal, étterem, ingyenes parkolók, sőt a Budakörnyéki Vámhivatal is található.

Társaságunk az EURO-LINE.COM Kft. teljes körű logisztikai szolgáltatást végez a partnerei legnagyobb megelégedésére közel 10 000 m2 raktár területen, saját gépekkel és személyzettel.

A cég szállítmányozási tevékenységét többek között egy olasz multinacionális csoportnak végzi, mely zártkörű tendereire rendszeresen kap meghívást.

Főbb szállítási irányunk Olaszország és Franciaország, azon belül nem csak  Észak- , de Közép- és Dél-Olaszország-i területekre is járunk, sőt  járműveinkkel a szigeteken (Szicilia, Szardínia, Korzika) is rendszeresen megfordulunk. Jellemzőek még az Ausztriába és Svájcba irányuló desztinációk is.

A szállítási feladatokat saját üzemeltetésű illetve alvállalkozókkal látja el, ezek a járművek EURO VI illetve EURO V –ös járművek, melyek mindegyike ADR áruk szállítására is alkalmasak.

Partnereink igényeit mindig a lehető legnagyobb rugalmasság és precizitás mellett látjuk el, s ez kiemelt célunk a jövőben is.